Epoksidni-poliuretanski sistemi in hidroizolacije

Kontaktni podatki

PanStan d.o.o.
Kopitarjev trg 3
1217 Vodice
PE: Plemljeva 2, 1210 LJ.-Šentvid

Naročite se na naše e-novice
Panstan
Panstan

O podjetju

V podjetju že vrsto let s svojim znanjem in izkušnjami strmimo k zadovoljstvu stranke z izvedbo epoksidnih/poliuretanskih sistemov in hidroizolacij s potrebnimi sanacijami. Da zagotovimo kvaliteto izvedbe in kvalitetne materiale naša ekipa sodeluje in se izobražuje s tujim produktnim partnerjem, ki je vodilno v svetu na vseh kontinentih v proizvodnji brezšivne talne obloge v industrijski in gospodarski panogi. Naša ekipa sledi in išče novosti v tehnologiji materialov s katerimi lahko nudimo novosti, strokovno svetovanje in sledimo željam naročnika.

V svet samostojnega podjetništva je podjetje vstopilo že z nekaj letnimi izkušnjami v polaganju talnih sistemov. Podjetje PanStan d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2004.

Vse od tedaj podjetje utira svojo pot s poslanstvom ponuditi svojim naročnikom kvalitetno in ažurno izvedbo s kvalitetnimi materiali. Aktivni smo na področju epoksidnih-poliuretanskih talnih sistemov, sanacij in hidroizolacij.

Zadovoljstvo stranke je eno izmed pomembnih vodil podjetja. Sledimo željam naročnika, skrbimo za celotne rešitve, tehnično svetovanje, izmere, iščemo in sledimo novi tehnologiji materialov in se izobražujemo. V podjetju se zavedamo, da vsaka tla predstavljajo svoj izziv zato se s stranko dogovorimo za predogled in na podlagi osebnega pogovora poiščemo najustreznejšo rešitev.

Z izbiro produktnega partnerja, ki je vodilno podjetje v svetu v proizvodnji brezšivne talne obloge na bazi smol in samorazlivnih estrihov za različne industrije in gospodarstvo lahko svojim naročnikom ponudimo široko paleto različnih dekorativnih talnih sistemov za zunaj in notri, posebne sisteme za industrijo, sisteme za garaže in stene. Materiale lahko uporabljamo za sanacije, za novogradnje in prenove v različnih projektih.

Materiali so izredno vzdržljivi, elastični, kos so visokim mehanskim vplivom prometa viličarja, kemičnim razlitjem, abrazijam, temperaturam, odporni so na obrabo, topila, kemikalije, .….. so enostavni za vzdrževanje, čiščenje, tla so protiprašna, protidrsna, ... končni sloj zagotavlja estetski izgled. Nanaša se lahko na vse vrste estrihov, asfalt, keramiko, les,...

Ti sistemi so se v preteklosti pretežno uporabljali v industrijskih obratih (skladišča, kuhinjski obrati, mizarske delavnice, mlekarne, servisi, bolnišnice, proizvodnje, čistilnice, itd) , z novo tehnologijo, novostmi in trendi jih lahko zasledimo tudi v komercialnih sektorjih (trgovine, nakupovalni centri, saloni pohištva, itd.) in gospodarstvih (avtosaloni, pisarne, razstavni saloni, parkirne hiše, garaže, galerije, lekarne, zobozdravstvene ordinacije, veterina,itd.), vse več tudi v stanovanjih.

Dobro znano dejstvo je, da poleg sten tudi tla predstavljajo velik estetski izgled vsakega prostora. S pravilnim sistemom in z izbiro barv lahko dosežemo kvalitetna tla z velikim estetskim izgledom prostora, ki nam ga lahko vsi zavidajo.

Video produktnega partnerja:

Naš produktni partner

Izjave strank

 • "Z možem sva si zamislila imeti v kopalnici epoksi tlak, saj s ploščicami, ki sva jih imela prej na tleh, nisva bila zadovoljna. Zelo sva bila presenečena nad hitrim odzivom gospoda Sebastjana Stankoviča, saj nama ga je bil, kljub zelo majhni kvadraturi kopalnice, takoj pripravljen izdelati. Epoksi tlak je izdelal hitro in strokovno, presenetila pa naju je tudi njegova kreativnost, saj je epoksi točno tak kot sva si ga zamislila. Gospod Sebastjan je s svojo izvedbo epoksi tlaka v najini kopalnici, v celoti izpolnil najina pričakovanja, tako da se bova zagotovo obrnila nanj tudi za izdelavo epoksi tlaka v garaži, ko bo le-ta končana."

  Milka in Dejan Paska

 • "Veroučna učilnica v župnišču na Suhi je po 35 letih ureditve potrebovala temeljito prenovo. Dolgo časa smo se pogovarjali kako bi pristopili k obnovi starih, temnih in obrabljenih keramičnih ploščic. Rušenje bi za seboj potegnilo še obnovo estriha in pod vprašaj postavilo tudi izvedbo hidroizolacije. Stroški bi bili enormni. Leto poprej pa smo obnovili fasado in bi jo s transporti materialov gotovo poškodovali.
  Na spletu smo našli rešitve g. Sebastjana, s katerim smo izdelali načrt prenove brez rušenja in betoniranja. V nekaj dnevih je prostor dobil novo, svetlo podobo, prijazno otrokom in staršem. Obenem smo rešili problem hidroizolacije, ohranili obstoječ tlak, ki si je nadel novo barvo in trdno obstojnost. Površina je zelo enostavna za čiščenje in vzdrževanje."

  Matjaž Zupan, župnik

 • "Na podjetje sem se obrnila, ker sem želela v stanovanju, ki sem ga prenavljala bel epoksi tlak. Z delom in na koncu tudi z rezultatom sem zadovoljna. Tla so izvedena dobro in so lahka za vzdrževanje. Sem oblikovalka notranjih prostorov in priporočam epoksi tla in podjetje PanStan."

  Jasmina Krstanović